Pagina de Download - Ajutor Pluginuri

Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 2 Mbps viteza internet. Pentru vizionare dati click pe numele posturilor TV (asteptati intre 10-60 secunde pana ce se realizeaza conexiunea ) In caz ca nu aveti plugin-urile necesare le puteti descarca de mai jos:

Download Cool Tv Sopcast Aceasta este ultima versiune SOPCAST ce vine in plus cu aplicatia Cool Tv pentru a nu mai fi dependent de Internet Explorer. Daca folositi aceasta aplicatie vei putea pornii televiziunea direct de pe Desktop. - Versiune disponibila pentru toate versiunile de Windows. Aceasta aplicatie de ultima generatie este recomandata de toti utilizatorii.

Download AceStream Descarca si instaleaza si AceStream, alternativa SOPCAST. astfel puteti utiliza chiar si cand serviciul SopCast nu functioneaza. - AceStream este alternativa SopCast, se regaseste si pe Google Play sub acelasi nume.

Download Sopcast Aceasta este versiunea de SOPCAST 7, in special daca folositi Windows Xp, Windows Vista, Windows 7 sau Windows 8, Windows 8.1- pe 32 sau 64 bit - Versiunea mai sus mentionata este recomandata.

Download Sopcast - Download Sopcast Tv Plugin 6 daca aveti instalat Windows Vista, Windows 7 sau Windows 8 - pe 32 sau 64 bit - Nu instalati decat daca aveti probleme cu versiunea SopCast Plugin V6 - de mai sus !

Download Sopcast - Download Sopcast Tv Plugin 5.4 doar pentru cei cu Windows Xp (puteti incerca si versiunea 5.9 Ultimate daca aveti probleme cu 5.4 )

Download VLC - Download VLC Plugin (necesar pentru a putea folosi butonul "Deschide cu VLC" si vedea imaginea la o calitate mai buna si setari suplimentare, format imagine LCD wide-screen 16:9 , etc )

Download VLC Pentru orice fel de problema intrati pe AJUTOR COOL TV prin Internet si trimiteti un mesaj privat (PM) la Admin. In cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns garantat.

Atentie ! Folositi doar Internet Explorer (in Opera si Firefox nu va functiona corect plugin-ul Tv datorita tehnologiei ActiveX nesuportate )

Pentru a functiona corect pe Windows Xp trebuie sa folositi INTERNET EXPLORER minim versiunea 8 altfel daca folositi versiuni mai vechi va da mesajul de " error abort ! "

Imediat dupa instalare cand deschideti un canal tv in Internet Explorer va apare imaginea de mai jos. Dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer.

activex

Dupa instalarea pluginului Tv inchideti si redeschideti Internet Explorer ! Pentru vizionare in Full Screen, apasati dublu click pe playerul video; Pentru a reveni la marimea normala apasati butonul ESC aflat pe tastatura.

Va recomandam sa folositi butonul Deschide cu VLC pentru a vedea imaginea la o calitate mai buna si setarile suplimentare (format imagine LCD)

 

Plugin Tv a fost testat si instalat fara probleme pe Windows Xp, Windows 2003 , Windows Vista si Windows 7 versiunile pe 32 si 64 bit !

Totusi este posibil ca pe unele calculatoare sa intampinati probleme. Astfel daca va arata ca se incarca canalul tv (bufferul video - linia verde creste pana la minim 85 % ) si se aude sunetul dar imaginea este neagra sau are fundal verde atunci inseamna ca aveti o problema cu codec-urile video sau driverele placi video. In acest caz puteti folosi butonul " Open in VLC" pentru a deschide in fereastra separata canalul tv. De asemenea cu VLC aveti posibilitatea de a schimba marimea ecranului astfel incat sa nu mai apara ca chenar lini negre la unele canale tv - format de imagine Wide Screen specific monitoarelor LCD 16:9. Daca imaginea nu se incarca cum trebuie in VLC puteti sa mai dati odata refresh apasand pe butonul Play.

Important: Cu anumite versiuni de SopCast si pe anumite sisteme s-au raportat probleme de incompatibilitate. Astfel e posibl ca AVG sa raporteze o activitate suspicioasa a ActiveX si sa-l blocheze din greseala desi este o alarma falsa (positive false) ! In acest caz recomand sa folositi alti antivirusi mai capabili, care sa nu dea erori false !!! ( plugin-ul functioneaza in sistem internet tv, asadar este normal sa creeze conexiuni multiple)

Atentie ! Pentru cei care folosesc WINDOWS 64 bit ! Exista in acest Windows 2 versiuni de Internet Explorer, una pe 64 bit si una pe 32 bit. Plugin tv merge corect doar in versiunea de Internet Explorer 32bit - Il gasiti in folderul C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe

Intra pe Forum pentru orice problema !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termeni si Conditii

Copyright © 2019 Cool Tv International